Direct naar paginainhoud

ZZP-workshop Marketingcontent structureren en plannen

 

Een praktische basisworkshop over contentcreatie met veel voorbeelden uit de praktijk. 

Als ZZP'er is het belangrijk dat je online zichtbaar bent. Hoe doe je dat? Door content te creëren en te delen via de verschillende online kanalen zoals social media.Sabine, social media manager bij de nieuwe bibliotheek, neemt je mee in de wereld van contentstrategie, contentcreatie en contentplanning.
Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een beter inzicht in het hoe, wat, waarom en wanneer. Je hebt zelfs al een begin gemaakt met een contentplanning, zodat je de volgende dag gelijk aan de slag kunt. 
Je hebt voor deze workshop een eigen laptop nodig.

Deze workshop is onderdeel van een workshop-carrousel voor zzp'ers, in samenwerking met het de nieuwe bibliotheek. 

ZZP-workshops

Vanaf 7 oktober bieden het Ondernemersplein en De nieuwe bibliotheek samen met ervaren lokale ondernemers een serie van 5 zzp-workshops aan die de beste zzp’er in jou naar boven haalt. De workshops zijn GRATIS en helpen jou om betere content te creëren en de juiste communicatiekanalen te kiezen waardoor je beter vindbaar en zichtbaar word voor jouw doelgroepen. 

De workshops vinden iedere twee weken op woensdagochtend van 10.00 - 11.30 uur plaats. I.v.m. Covid-19-maatregelen zal de workshop online aangeboden worden.

  • 7 oktober: Online zichtbaarheid en vindbaarheid (al geweest)
  • 21 oktober: Marketingcontent structureren en plannen
  • 4 novemer: Hoe gebruik je LinkedIn?
  • 18 november: Professionele videopromotie maken
  • 2 december: Werk en privé in balans zonder omzetverlies

Deze workshop is al geweest. Kijk hem hier terug