Skip to content

Online sessie: Time to market Almere!

Online sessies voor Almeerse ondernemers met als doel: het samenstellen van toeristische arrangementen in Almere

Time to market Almere

Almere heeft ruimte, Almere heeft bijzondere natuur en mooie vaar- fiets- en wandelroutes. Almere heeft dus veel te bieden aan bewoners en bezoekers. Zeker in deze tijd van toegenomen binnenlands toerisme is het dus Time to market Almere! En wel met behulp van aansprekende arrangementen en door het Almeerse aanbod met elkaar te verbinden. 

In samenwerking met Almere City Marketing organiseert het team Toerisme en Recreatie van de gemeente Almere twee online sessies voor het opstellen van deze arrangementen. Almeerse ondernemers zijn van harte uitgenodigd om hun aanbod in te brengen. 

Sessie 1 | 16 juni
Tijdens de eerste sessie presenteerde Barry van Oostrom van BOLDR Resultancy in een pitch een aantal verschillende concepten waarmee bezoekers een beleving geboden wordt. Kijk de sessie hieronder terug of neem het gepresenteerde pitchbook door.

Sessie 2 | 23 juni 10.00 uur
Voorafgaand aan de tweede sessie dient u als ondernemer aangeven welk 'bouwblok' uw onderneming zou kunnen leveren in een specifiek deel van Almere. Uw idee kunt u aanleveren bij klderks@almere.nl . 

In de tweede sessie zal  gezamenlijk afstemming gezocht worden zodat losstaande diensten of producten aan elkaar gekoppeld worden binnen een thematisch arrangement dat door Almere City Marketing gepromoot zal gaan worden

Wanneer

Sessie 1:         dinsdag 16 juni van 10:00 tot 11:00 uur (reeds geweest)
Sessie 2:         dinsdag 23 juni van 10:00 tot 11:00 uur

Meld nu aan

Ziet u kansen voor uw onderneming door aan te haken op dit traject van Time to market Almere?  Meld u dan nu aan via onderstaand formulier voor sessie 2 op dinsdag 23 juni van 10:00 tot 11:00. Na inschrijving ontvangt u een link voor deelname.

Aanmelden webinar

Uw gegevens
Houd mij op de hoogte d.m.v. een maandelijkse digitale nieuwsbrief