Skip to content

Spreekuur Accountant

In het kader van het excellent gastheerschap wil de gemeente Almere een optimale dienstverlening aan ondernemers aanbieden. Op het Ondernemersplein wordt daartoe de dienstverlening van de gemeente Almere, de Kamer van Koophandel, Belastingdienst, EDBA, ZLF en Qredits microfinanciering gecombineerd.

Daar hoort, zeker voor startende ondernemers, ook  accountants- en bedrijfsadvies bij. Met Almeers accountantskantoren zijn afspraken gemaakt om eens in de week een dergelijk spreekuur te houden op het Ondernemersplein op donderdagen van 13.00 tot 14.00 uur. Het spreekuur op het Ondernemersplein is vrijblijvend en kostenloos.

Via onderstaand email-formulier kunt u daarvoor een afspraak maken. Geeft u svp naast uw naam en bedrijfsnaam (met telefoonnummer graag) vooral aan waarover u advies wilt krijgen.

Afspraak maken

afspraakaccountant

Uw gegevens
Afspraak maken
U kunt een verzoek voor een afspraak insturen voor de eerstvolgende en de daarop volgende donderdag. Voor de eerstvolgende donderdag moet dit verzoek uiterlijk woensdag om 10.00 uur ontvangen zijn.
Voor wanneer
Verzenden
captcha