Direct naar paginainhoud

Heb je een vraag? Stel hem direct

De nieuwe corona-maatregelen hebben opnieuw een grote impact op verschillende onderdelen van ondernemend Almere. Daarom biedt de gemeente Almere ondernemers de mogelijkheid vragen online voor te leggen. Wellicht kom je er niet goed uit met jouw eigen specifieke vraag. Of heeft je misschien een idee waarvan je niet weet of je dit op jouw locatie mag uitvoeren. 

In het online vragenuur kun je vragen inbrengen en toelichten. Je krijgt mogelijk niet direct een pasklaar antwoord. De gemeente neemt jouw vraag dan mee naar betrokken afdelingen en dan volgt het antwoord later. Voor het beantwoorden van deze vragen zijn de nieuwste landelijke maatregelen en noodverordening leidend.

Wanneer

Dinsdag 10 november 
9.30 - 10.15 uur

Dinsdag 24 november 
9.30 - 10.15 uur

Dinsdag 8 december
9.30 - 10.15 uur

Dinsdag 22 december
9.30 - 10.15 uur

Mocht je verhinderd zijn op deze tijden dan kun je jouw vraag natuurlijk ook nog inbrengen via het volgende e-mailadres: ezcoronaverberg dit@almere.nl 

Deelnemen

Via de onderstaande link kun je direct deelnemen aan het vragenuur. We doen het op de volgende manier:

  • Het geluid van deelnemers staat bij binnenkomst automatisch op gedempt
  • De gespreksleider zal jou het woord geven zodat je jouw vraag kunt stellen en toelichting kunt geven. Je kunt dan je microfoon en camera aanzetten.
  • Je kunt ook jouw vraag alvast weergeven in de chat (de gespreksleider zal de vragen vanuit de chat één voor één inbrengen)
  • We doen ons best om vragen to-the-point aan te horen en te beantwoorden

Het vragenuur wordt door de gemeente Almere opgenomen om, indien gewenst, de vragen nog eens terug te horen. De opname wordt niet openbaar gemaakt.