Skip to content

Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering

Op zoek naar alternatieve bedrijfsfinanciering maar kom je er zelf niet uit? Het KCBF biedt hulp!

Ondernemers lopen geregeld tegen vragen over de financiering van hun bedrijf aan. Bovendien doen zich op het gebied van bedrijfsfinanciering veel ontwikkelingen voor. Er komen steeds meer lokale, regionale, nationale en internationale financieringsmogelijkheden voor ondernemers. Het gevolg is dat ondernemers het lastig vinden om in te schatten welke financieringsvorm het best bij hun behoefte past. Het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering (KCBF) is er om Almeerse ondernemers op weg te helpen bij hun oriĆ«ntatie over de verschillende financieringsmogelijkheden. Het KCBF adviseert en begeleidt Almeerse ondernemers vrijblijvend en kosteloos. 

Inloopspreekuur: elke donderdag van 13.00 - 16.30 uur. Locatie: Ondernemersplein in het stadhuis van Almere.

Daarnaast organiseert het KCBF ook regelmatig informatieve bijeenkomsten en workshops voor ondernemers, in samenwerking met de financierende organisaties.

Wil je op de hoogte blijven van de workshops die we regelmatig organiseren? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Het KCBF is neutraal en werkt vanuit een objectief standpunt. Het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering is een initiatief van de gemeente Almere en heeft een samenwerkingsverband met een aantal financierende organisaties.

Contactformulier bedrijfsfinanciering

bedrijfsfinanciering

NAW-gegevens
Verzenden