Direct naar paginainhoud

Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering

Ondernemersplein gesloten, KCBF telefonisch en online bereikbaar

In verband met het coronavirus is het Ondernemersplein gesloten. De inloopmiddag van het KCBF is daarom ook tot nader bericht op het Ondernemersplein gecanceld. Er vinden nog wel virtuele adviesgesprekken plaats, telefonisch of via videobellen. Om een afspraak in te plannen, kunt u mailen naar kenniscentrumbedrijfsfinancieringverberg dit@almere.nl.

Financiƫle problemen vanwege het coronavirus?

 

Op zoek naar alternatieve bedrijfsfinanciering maar kom je er zelf niet uit? Het KCBF biedt hulp!

Ondernemers lopen geregeld tegen vragen over de financiering van hun bedrijf aan. Bovendien doen zich op het gebied van bedrijfsfinanciering veel ontwikkelingen voor. Er komen steeds meer lokale, regionale, nationale en internationale financieringsmogelijkheden voor ondernemers. Het gevolg is dat ondernemers het lastig vinden om in te schatten welke financieringsvorm het best bij hun behoefte past.

Het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering (KCBF) is er om Almeerse ondernemers op weg te helpen bij hun oriƫntatie over de verschillende financieringsmogelijkheden. Het KCBF adviseert en begeleidt Almeerse ondernemers vrijblijvend en kosteloos.

In verband met het coronavirus is het Ondernemersplein gesloten. De inloopmiddag van het KCBF is daarom ook tot nader bericht op het Ondernemersplein gecanceld. Er zijn wel virtuele adviesgesprekken: dat kan telefonisch of via videobellen. Om een afspraak in te plannen, kunt u mailen naar kenniscentrumbedrijfsfinancieringverberg dit@almere.nl.

Daarnaast organiseert het KCBF ook regelmatig informatieve bijeenkomsten en workshops voor ondernemers, in samenwerking met de financierende organisaties.

Het KCBF is neutraal en werkt vanuit een objectief standpunt. Het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering is een initiatief van de gemeente Almere en heeft een samenwerkingsverband met een aantal financierende organisaties.

Contactformulier bedrijfsfinanciering

bedrijfsfinanciering

NAW-gegevens
Verzenden