Skip to content

Gemeente Almere

Het Ondernemersloket (VTH en EZ Vestigen)

Het kán in Almere, dus ik onderneem in Almere.

De gemeente Almere werkt aan het creëren van een gunstig ondernemersklimaat door o.a. haar Ondernemersloket te optimaliseren. Dit loket voor alle ruimtelijke initiatievenis onderdeel van het Ondernemersplein Almere, waar ook andere partijen, die voor u van belang zijn, een plek hebben. Denk bijvoorbeeld aan de Kamer van Koophandel. Via het Ondernemersloket optimaliseert de gemeente Almere haar dienstverlening richting initiatiefnemers. Deze dienstverlening gaat zorgen voor een snelle en integrale afhandeling van (her)vestigings- en uit-breidingsaanvragen. Of u zich nu als multinational, instelling of zelfstandige wilt vestigen, het Ondernemersloket wil u hierbij graag van dienst zijn.

Almere helpt ondernemers

Het Ondernemersloket (VTH en EZ Vestigen) is de centrale toegang voor ondernemingen die contact zoeken met de gemeente. Het Ondernemersloket helpt u om antwoord te krijgen op uw vragen. Dit kunnen algemene vragen van ondernemers zijn over bijvoorbeeld vergunningaanvragen, bestemmingsplaninformatie, subsidiemogelijkheden, overlast, maar ook over vestiging of uitbreiding. Bij dit loket werken mensen die ondernemers helpen bij hun verzoek of initiatief om zich te (her)vestigen of een bestaande vestiging uit te breiden. Het Ondernemersloket helpt daarbij het scherp in beeld brengen van uw vraag over het zoeken naar de mogelijkheden voor een nieuwe vestiging of het uitbreiden/verplaatsen van een bestaand bedrijf. 

Contact ondernemersloket via 14036 (tel) of via contactformulier.

Op de website van de partners op het plein staat hoe u in contact kunt komen met deze partners.

Contact

Het ondernemersloket (VTH en EZ vestigen) is te bereiken via het contactformulier of telefonisch via het algemene telefoonnummer van de gemeente Almere: 14036.
Geef dan duidelijk aan dat u een vraag heeft voor het ondernemersloket.