Skip to content

EigenBaas Avondschool

Eigen Baas Avondschool Almere voor startende ondernemers

flyer eigenbaas avondschool

Wil jij een eigen onderneming starten maar heb je hier hulp bij nodig? Meld je dan hier aan voor de Eigen Baas Avondschool Almere.

Na een succesvolle 1e editie in 2017 zal de tweede Almeerse editie van de Eigen Baas Avondschool dinsdag 2 oktober 2018 van start gaan.  De avondschool is dé manier om succesvol een eigen bedrijf te kunnen starten. In tien weken tijd schrijf jij je eigen ondernemingsplan onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven. Elk thema van het ondernemingsplan komt aan bod en wordt besproken. Van persoonlijke effectiviteit, marktonderzoek, social media tot financiering.

Samenwerking

De Eigen Baas Avondschool is een initiatief van Qredits Microfinanciering Nederland en wordt in samenwerking met het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering Almere en het Ondernemersplein Almere georganiseerd. Qredits Microfinanciering Nederland helpt ondernemers bij het succesvol starten van en investeren in hun bedrijf. Met deze samenwerking willen we graag Almeerse ondernemers op weg helpen om hun ondernemersdroom te realiseren.

Meer informatie/aanmelden

Er is  een beperkt aantal plekken beschikbaar. We hebben plek voor maximaal 20 deelnemers. Aanmelden kan via almere.nl/EBAS

Aanmelden kan vanaf 21 juni tot en met 31 augustus 2018

Deelname aan de Eigen Baas Avondschool is kosteloos. Wel vragen wij commitment van de deelnemers om alle 10 achtereenvolgende lesavonden en de terugkomdag aanwezig te zijn. 

Na deelname aan de Eigen Baas Avondschool Almere ontvang je een certificaat.

Locatie: Ondernemersplein in het stadhuis Almere

Vind hier de informatie flyer en het algemene programma.
Het Almeers programma kan enigszins afwijken

Benieuwd naar de ervaringen van vorig jaar? Zie hieronder een filmpje waarin een aantal kandidaten hun ervaringen delen.

Aanmelden EigenBaas Avondschool

NAW-gegevens
Aanhef
Aanvullende gegevens
Ben je eerder ondernemer geweest?