Groei€n na de start

Groei€n na de start

De volgende stap in ondernemen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om het groeipotentieel van jouw bedrijf beter te benutten? Wil je meer weten over het herkennen van groeikansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf en hoe je deze financieel mogelijk kunt maken?

Kom dan 8 november a.s. naar het ondernemers event “Groei€n na de start” voor ondernemers in Almere.

Spraakmakende sprekers nemen je mee in de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van groeikansen en mogelijkheden voor ondernemers. Zij reiken je vanuit eigen praktijkervaringen handvatten aan waardoor je je kan laten inspireren voor een volgende stap in ondernemerschap.

Maar hoe financier je groeikansen en groeimogelijkheden?

Na het officiële programma is er volop gelegenheid om je tijdens de Financieringsmarkt te laten informeren en in gesprek te gaan met aanbieders van allerlei vormen van financiering waaronder bancair krediet, crowdfunding, informal investors, microfinancierders. Tevens is er gelegenheid om te netwerken.

Wil je jouw financieringsplan tijdens het event bespreken? Op de speciaal ingerichte “Financieringsbank” kun je samen met een aantal financiële organisaties op vrijblijvende basis je financieringsplan bespreken. Daarvoor hebben we wel wat van je nodig! Stuur voor 12 oktober a.s. jouw businessplan naar Kenniscentrum-Bedrijfsfinanciering@almere.nl en de adviseurs van het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering Almere nemen contact met je op om e.e.a. af te stemmen. 

  • Voor wie: Alle Almeerse ondernemers met de ondernemingsleeftijd van 0-5 jaar (middenbedrijf, kleinbedrijf, nieuw, bestaand, groot, klein, innovatief, alle sectoren)
  • Wanneer:  Woensdag 8 november (inloop om 15.30 uur)  16.00 – 19.30 uur
  • Waar: Burgerzaal, stadhuis Almere, Landdroststraat 1,  1315 RV Almere

Je kunt je alvast hieronder aanmelden voor het event.

Het definitieve programma volgt medio oktober.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar let op: er is ruimte voor maximaal 150 personen dus vol=vol.

startupbijeenkomst

naw-gegevens
Aanhef

Programma

Het programma is hier te bekijken (pdf)