Skip to content

Bedrijfsfinanciering

Het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering is een initiatief van de gemeente Almere en heeft een samenwerkingsverband met een aantal financierende organisaties. Het KCBF begeleid en adviseert Almeerse ondernemers die behoefte hebben aan informatie over bedrijfsfinanciering.

Wij bieden de ondernemers vrijblijvend en kosteloos adviesgesprekken aan om de kans op bedrijfsfinanciering te vergroten. Tijdens een adviesgesprek kunnen wij u adviseren over de opzet van het ondernemers- en financieel plan en de diverse financieringsvormen.

Naast onze adviesgesprekken organiseren wij regelmatig bijeenkomsten, seminars en workshops over diverse mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfinanciering. Tijdens deze bijeenkomsten wordt u o.a. geïnformeerd over hoe u de kans op bedrijfsfinanciering vergroot, hoe banken naar een financieringsaanvraag kijken, de mogelijkheden op het gebied van crowdfunding, informal investors en nog veel meer.

Wilt u een adviesgesprek aanvragen of bent u benieuwd naar onze workshops? Schrijf u dan in voor onze mailing of neem contact met ons op via onderstaand email-formulier.

U kunt ons ook volgen via social media. Als u op het icoon klikt, komt u op de pagina terecht van het KCBF;

Contactformulier bedrijfsfinanciering

bedrijfsfinanciering

NAW-gegevens
Verzenden

Afmelden of gegevens wijzigen?

Vul hieronder het e-mailadres in waarmee u bent geregistreerd. U krijgt dan een e-mail met een link om uw gegevens bij te werken:

Regio-informatie