Skip to content

Bedrijfsfinanciering

Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering

Vanaf 10 februari 2015 kunnen Almeerse MKB ondernemers nog beter met vragen over bedrijfsfinanciering bij het Ondernemersplein Almere terecht. Die dag opent het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering (KCBF) haar deuren. Hiermee wordt verder invulling gegeven aan de dienstverlening op het Ondernemersplein in het stadhuis.

Het KCBF is een initiatief van de Gemeente Almere en de Kamer van Koophandel in samenwerking met een aantal financierende organisaties. Het KCBF  is de plek waar u als MKB ondernemer informatie krijgt over de verschillende mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfinanciering.

Het KCBF voorziet u van informatie waardoor u zelf uw aanvraag naar bedrijfsfinancierende organisaties kunt samenstellen en aanscherpen. Naast onze adviesgesprekken organiseren wij regelmatig bijeenkomsten, seminars, informatie avonden en workshops over diverse mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfinanciering. Via social media en  de websites van het Ondernemersplein en de Kamer van Koophandel nodigen wij u uit voor onze bijeenkomsten.

Het KCBF organiseert van maandag tot en met donderdag adviesgesprekken waar u op afspraak met uw bedrijfsfinancieringsvragen terecht kunt. Wij staan in de ochtenduren van 10.00 tot 12.00 uur en in de middag uren van 13.00 tot 16.00 uur voor u klaar. Onze consulten zijn kosteloos en voor u als ondernemer vrijblijvend.

Via onderstaand email-formulier kunt u een afspraak maken. Geeft u s.v.p. naast uw contactgegevens vooral aan waarover u informatie wenst.

Contactformulier bedrijfsfinanciering

bedrijfsfinanciering

NAW-gegevens
Verzenden

Afmelden of gegevens wijzigen?

Vul hieronder het e-mailadres in waarmee u bent geregistreerd. U krijgt dan een e-mail met een link om uw gegevens bij te werken:

Regio-informatie